3D puzzel Sint-Jan te koop
De Sint-Jan in 3D thuis. Dat kan vanaf nu. Nadat u 184 puzzelstukjes in elkaar hebt gezet, heeft u een unieke uitvoering van de Sint-Jan.

Eenmaal in elkaar gezet, meet de toren 28 cm hoog. "Veel Bosschenaren hebben een beeldje of afbeelding van de Zoete Moeder thuis. Daar past deze puzzel perfect bij", aldus plebaan Vincent Blom.

Tijdens de opening van de Bossche Winter op 13 november kwam plebaan Vincent Blom met deze verrassing: een 3D puzzel van de Sint-Janskathedraal. Uitgeverij Tucker's Fun Factory had de Sint-Jan uitgekozen als model voor een puzzel, zoals zij al van vele beroemde gebouwen puzzels hebben vervaardigd.  

De leeftijdsaanduiding is 12 jaar en ouder. De puzzel is (vanaf 22-11) verkrijgbaar bij de infobalie in de kathedraal, maar ook bij diverse winkels in de binnenstad van ’s-Hertogenbosch.
De prijs van deze puzzel is € 19,99. Van elke verkochte puzzel is € 1 bestemd voor de restauratie van de kathedraal.
Overzicht nieuwsberichten
Nieuw woord van bemoediging door mgr. De Korte
23-11-2020
Mgr. De Korte heeft bij gelegenheid van het feest van Christus Koning wederom een brief ter bemoediging geschreven aan de gelovigen.
3D puzzel Sint-Jan te koop
18-11-2020
De Sint-Jan in 3D thuis. Dat kan vanaf nu. Nadat u 184 puzzelstukjes in elkaar hebt gezet, heeft u een unieke uitvoering van de Sint-Jan.
Openingstijden Infobalie/winkel Sint-Jan
17-11-2020
De infobalie in de Sint-Jan, die tevens winkel is, kent de komende tijd weer ruimere openingstijden. Zo kunt u rustig op zoek naar een mooi kersttafereel of naar de 3D-puzzel van de Sint-Jan. 
Bossche Winter opent met nieuws over kerststal Sint-Jan
12-11-2020
Op vrijdagavond 13 november om 19.00 uur wordt de Bossche Winter officieel geopend. En daarmee ook de mogelijkheid om te reserveren voor de kerststal in de Sint-Jan die deel uitmaakt van de Bossche Winter. 
Kerstmis 2020 in de Sint-Jan
06-11-2020
In de nieuwsbrief van november staat een vooruitblik naar de vieringen en overige activiteiten rondom Kerstmis. U vindt er nog veel informatie, zoals over de donatiezuilen, de vertrouwenspersonen en een interactieve zoektocht voor kinderen.  
Woord van bemoediging bij 1 en 2 november
29-10-2020
Bij gelegenheid van het hoogfeest van Allerheiligen en de viering van Allerzielen, heeft mgr. De Korte weer een woord van bemoediging geschreven.
Aanmelden H. Missen Mariaparochie
17-10-2020
Vanwege de gedeeltelijke lockdown is het maximaal aantal bezoekers aan de zondagsvieringen 30 personen, buiten eigen medewerkers. Daarom moet er voor de vieringen gereserveerd worden.
Wereldwijde rozenkrans voor kinderen op 18 oktober
16-10-2020
Overal ter wereld zullen kinderen op 18 oktober de rozenkrans bidden voor eenheid en vrede. Ook in de Lucaskerk!
Nieuws uit de H. Mariaparochie
16-10-2020
De parochie H. Maria verstuurt vanaf het begin van de coronacrisis wekelijks een digitale nieuwsbrief met daarin o.a. een bemoedigend woord van een van de pastores en de misintenties.
Extra Noveen tot de Zoete Moeder
15-10-2020
Nu het coronavirus weer in alle hevigheid toeslaat, de besmet-tingen en ziekenhuisopnames stijgen en veel in het kerkelijke- en publieke leven stil valt, is het goed om ons toe te vertrouwen aan de voorspraak van de Zoete Lieve Vrouw van Den Bosch.