Overzicht nieuwsberichten
Dag van de Armen - 19 november
16-11-2017
Zondag 19 november is het de eerste 'Dag van de Armen'. De dag is bedoeld om jaarlijks wereldwijd stil te staan bij de diaconale verantwoordelijkheid van de Kerk.
Concert uit dank - 26 november
15-11-2017
Op het hoogfeest van Christus Koning, zondag 26 november, sluiten we het kerkelijk jaar af dat in het teken stond van het Jubileum van 100 jaar Fatima. Bij gelegenheid hiervan geven de 'Blauwe Zusters' een benefietconcert ‘Totus Tuus, Maria’.
Eerste zaterdag van de maanddevotie
14-11-2017
In onze pastorale eenheid Heilige Maria & Heilige Johannes wordt vanaf 6 december de Eerste Zaterdag van de maanddevotie nieuw leven ingeblazen. U bent van harte welkom.
Bijzondere invulling inloopavonden
26-10-2017
De inloopavonden in november, december en januari gaan op een bijzondere manier ingevuld worden. Met aandacht voor relatievorming in het algemeen en in het bijzonder binnen een huwelijk, worden het drie heel praktische avonden. 
Kerstwandeling “Op weg naar Kerst”
07-10-2017

Kerstwandeling “Op weg naar Kerst” Kerstmis lijkt nog ver weg, maar toch is een groep Rosmalenaren al bezig met het voorbereiden van een nieuw initiatief in Rosmalen. Op vrijdagavond 22 december van 17.30 uur tot 21.00 uur kan ieder die dat wil deelnemen aan een wandeling door het dorp.

Engelstalige Mis 3 December - English Mass December 3rd
01-10-2017

In de Sint-Janskathedraal is elke eerste zondag van de maand om 16.00 uur een Engelstalige Mis. De eerstvolgende is op zondag 3 december. Na afloop is er gelegenheid voor ontmoeting en is er een heerlijk Indonesisch buffet.

You are most welcome to join us in our English Holy Mass on Sunday December 3rd. The Holy Mass is every first Sunday of the month at 4.00 p.m. in St. John’s Cathedral. After the Mass there is also a wonderful opportunity to meet and mingle with each other and you will receive a delicious Indonesian meal!

Informatieavonden Eerste Heilige Communie 2018
08-09-2017
Je bent van harte welkom bij de Eerste Communievoorbereiding in ’s-Hertogenbosch. Op verschillende locaties kunnen kinderen in 2018 hun Eerste Communie doen. De voorbereiding op dit grote feest begint nog dit jaar. Deze maand zijn de informatiebijeenkomsten hierover.
Muzikanten en zangtalent gezocht!
18-08-2017

In de Lucaskerk gaan wij vanaf september beginnen om één keer per maand de eucharistieviering muzikaal te begeleiden met een Worship groep. Voor deze muziekgroep zijn wij op zoek naar een bassist een gitarist en een percussionist. Heb je een mooie zangstem, schroom dan niet om je ook aan te melden. De muziekstijl die wordt gespeeld zal in de richting van Sela zijn. De frequentie van repeteren zullen wij als groep zelf gaan bepalen.

Pianiste gezocht voor kinderkoor ‘Eigenwijs’!
10-08-2017

Voor ons kinderkoor ‘Eigenwijs’ uit Rosmalen zijn wij dringend op zoek naar een nieuwe pianist(e) die onze muzikale kinderen met leuk en fris pianospel kan en wil begeleiden.

We zoeken hiervoor iemand die:
• piano kan spelen, en liefst enige ervaring heeft met het begeleiden van een koor, en
• zich thuis voelt tussen de enthousiaste kinderen van ons koor (en andersom).

Op reis naar Lourdes met kinderen, tieners en jongeren (14 - 21 oktober 2017)
16-07-2017

Weet jij wat er in Lourdes gebeurd is? Ga je mee om het te ontdekken? Mgr. de Korte nodigt bijzonder kinderen, tieners en jongeren uit om mee te gaan naar deze bijzondere plek in Zuid-Frankrijk!