Meld u hier aan: zondagsvieringen Sint-Jan
Het is niet meer nodig te reserveren voor de eerstvolgende (zondags)vieringen in de Sint-Jan. Vanwege de versoepelde maatregelen van het kabinet en van de bisschoppen vervalt de noodzaak om te registreren.

De informatie hieronder is per 26 juni 2021 niet meer geldig:

U kunt zich wekelijks vanaf maandagmorgen 9 uur aanmelden voor de eerstvolgende zondagsvieringen op zondag 10 uur en 12 uur.

Aanmelden gaat via een geautomatiseerd systeem.
  • Reserveren kan vanaf vrijdagochtend 8 uur
  • De tickets zijn gratis
  • Door verdere versoepelingen per 5 juni zijn er 250 plaatsen per viering beschikbaar.

Hier kunt u zich aanmelden voor de vieringen van 10 uur en 12 uur op zondag:


Om dringen bij de deur te voorkomen, het vriendelijke verzoek om ruim op tijd aanwezig te zijn. Vijf minuten na aanvang van de H. Mis sluit de deur. En denkt u eraan bij binnenkomst en verlaten van de kerk een mondkapje te dragen.

Mocht u zich hebben aangemeld en toch niet naar de viering komen, stuurt u dan een annuleringsmail aan secretariaat@mariajohannes.nl met vermelding van de dag en tijd van de viering.  
  
Alle vieringen worden ook via de livestream op YouTube uitgezonden.

LET OP: de luipoort onder de toren is gesloten in verband met restauratiewerkzaamheden. Voor de vieringen op zondag 10.00 en 12.00 uur is er alleen toegang tot de kathedraal via het zuiderportaal aan de Parade. Op weekdagen kunt u ook via de Mariakapel en het noordertransept de kathedraal betreden.
Vragen over dit onderwerp, Reageer dan hier