Meld u hier aan: zondagsvieringen Sint-Jan
U kunt zich op deze pagina wekelijks vanaf vrijdagmorgen aanmelden voor de eerstvolgende zondagsvieringen in de Sint-Jan op zaterdag 17 uur, zondag 10 uur en 12 uur. Volgt u daarvoor de instructies op deze pagina.

U kunt zich aanmelden door de link aan te klikken. In het reserveringssysteem kunt u kiezen voor de gewenste viering. Gevraagd wordt uw naam, mobiel nummer en e-mailadres in te vullen. Na opgave van het aantal gratis tickets en uw gegevens, ontvangt u een e-mail van Close ter bevestiging.

U kunt ervoor kiezen uw ticket van de aanmelding te ontvangen op uw smartphone. Voor de Close-app die u daarvoor nodig heeft, ontvangt u direct na aanmelden een SMS-uitnodiging.
Ook kunt u direct een pdf van het ticket uitdraaien.
Het ticket - op uw smartphone of geprint - dient u mee te nemen naar de kerk.

Om dringen bij de deur te voorkomen, het vriendelijke verzoek om ruim op tijd aanwezig te zijn. Vijf minuten na aanvang van de H. Mis sluit de deur. Kom dus op tijd!!


Als de viering van uw eerste keuze reeds volgeboekt is, kijkt u dan vooral nog bij een andere viering.

Mocht u zich hebben aangemeld en toch niet naar de viering komen, stuurt u dan een annuleringsmail aan secretariaat@mariajohannes.nl met vermelding van de dag en tijd van de viering. Wij kunnen de plaats dan weer vrijgeven. 
 
Mocht u problemen hebben met het aanmelden? Aarzel niet om de hulp van familie of vrienden te vragen.

Denkt u er ook aan dat een mondkapje in de Sint-Jan verplicht is.

Alle vieringen worden ook via de livestream op YouTube uitgezonden.

LET OP: vanaf 19 oktober is de luipoort onder de toren gesloten in verband met restauratiewerkzaamheden. Voor de Missen van zaterdag 17.00 uur en zondag 10.00 en 12.00 uur is er alleen toegang tot de kathedraal via het zuiderportaal aan de Parade. Op weekdagen kunt u ook via de Mariakapel en het noordertransept de kathedraal betreden.
Vragen over dit onderwerp, Reageer dan hier