Birgitta bijeenkomsten 2020-2021

De werkgroep Birgittabijeenkomsten organiseert een vijftal lezingen per jaar over actuele en inspirerende onderwerpen in relatie met geloven en kerk-zijn. Dit jaar uiteraard met extra coronamaatregelen.

Waar en wanneer
De lezingen vinden plaats in de Laurentiuszaal of Laurentiuskerk (ingang bij de toren), Oude Baan 1, 5242 HT Rosmalen. 

De lezingen beginnen om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur bent u welkom. De avonden worden uiterlijk om 22.00 uur afgesloten.

Aanmelden voor de bijeenkomsten is niet nodig. Er wordt geen entree gevraagd, maar wij waarderen een kleine financiële bijdrage, zodat wij deze avonden kunnen blijven organiseren en de sprekers een vergoeding kunnen bieden.

Info
Het programma vindt u hiernaast als pdf-bestand.

Wilt u per e-mail geïnformeerd worden over de lezingen of heeft u suggesties dan kunt u dit aangeven via het e-mailadres birgittabijeenkomsten@gmail.com of (073) 52 11 053.

Meer informatie over de Birgitta-bijeenkomsten kunt u vinden op de blog: http://birgittabijeenkomsten.blogspot.nl

Coronamaatregelen
In verband met de coronamaatregelen worden nauwlettend de richtlijnen/adviezen gevolgd van het RIVM en Bisdom/parochie H. Maria, zodat een afstand van 1.5 meter mogelijk is.

Aanmelden vooraf is niet nodig. Wij zullen u bij binnenkomst wel vragen uw contactgegevens achter te laten. Wij zullen deze gegevens niet voor andere doeleinden gebruiken en na vier weken vernietigen. Wij vragen u thuis te blijven bij hoesten, neusverkoudheid, koorts en/of benauwdheidsklachten.
Het aanbieden van koffie en thee, vooraf en tijdens de pauze, is helaas niet mogelijk. Wij adviseren u eventueel zelf een flesje water mee te nemen.

Vragen over dit onderwerp, Reageer dan hier
Birgittabijeenkomsten programma 2020-2021
teaser gerelateerd document
Programma van de Birgittabijeenkomsten 2020-2021