Deze week actueel

Na een lange zomerstop vindt de eerste Birgittabijenkomst plaats op 25 september, met als gast Geert-Jan Segers, die spreekt in het kader van de Vredesweek. En zo starten er nog veel meer vertrouwde en nieuwe activiteiten.

De meest actuele informatie leest u in de wekelijkse nieuwsbrief, die u hier kunt vinden.


Birgittabijeenkomsten beginnen weer 

De vertrouwde Birgittabijeenkomsten gaan dinsdag 25 september weer van start met als eerste gast Gert-Jan Segers, fractievoorzitter ChristenUnie in de Tweede Kamer. Hij spreekt in het kader van de Vredesweek over zijn boek Voorwaarden voor Vrede en gaat erover met de bezoekers in gesprek. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met de MOV-groep Rosmalen. Vanaf 19.30 uur staan de koffie en thee klaar in de zaal van de Laurentiuskerk, Oude Baan 1 te Rosmalen. 
Hier staat het programma van de Birgittabijeenkomsten voor dit seizoen. 

Vredeswandeling op 23 september

Aan het eind van de landelijke Vredesweek vindt op zondag 23 september ook in ´s-Hertogenbosch een wandeling plaats voor de Vrede. De wandeling wil mensen, culturen en verhalen verbinden. Er is ruimte voor stilte en ontmoeting. Muziek en zang zijn er aan het begin en bij de afsluiting. Start: 14.00 uur op de Wilhelminabrug bij het gedenkteken voor Piet Kersens. Sluiting rond 16.30 uur. Informatie en aanmelden (niet noodzakelijk, wel handig: petervanhelden87@gmail.com, www.platformdenbosch.nl


Eerherstel Heilig  Hart

Het maandelijkse Eerherstel Heilig Hart van Jezus in de Sint-Jan op de eerste vrijdag wordt in oktober gehouden op vrijdag 5 oktober. Aanvang met de viering van 12.30 uur in de Sint-Jan en daarna voortzetting in museum ‘De Bouwloods’ naast de Sint-Jan.

Onder het kopje Actueel vindt u de vaste activiteiten in de parochie.

Vragen over dit onderwerp, Reageer dan hier