Kinderbijbelclub in Rosmalen

Vaak hoor je "de bijbel is toch saai?", "Vandaag is het weer een moeilijke tekst uit de Bijbel" of "Dat ouderwetse boek, wat moet je daar nu toch mee?"

Wist je dat de Bijbel eigenlijk helemaal geen saai boek is? Er staan héél veel mooie en spannende verhalen in. Het kerstverhaal kennen jullie allemaal wel. Maar wie kent nu echt het verhaal van Adam en Eva? En hoe zat het nu eigenlijk met David en Goliath? En we weten dat iets naar de Filistijnen kan gaan. Dat is zeker niet goed, maar wie of wat waren de Filistijnen nu eigenlijk? Heel veel dingen die wij dagelijks zeggen, komen uit de Bijbel.

Ook over Jezus zijn er veel mooie verhalen. Wist je dat Jezus zelf ook graag verhalen vertelde? Hij trok er heel veel mensen mee. Veel daarvan zijn opgeschreven. De mooiste verhalen uit de Bijbel pikken we eruit. lezen, over praten en ook heel veel leuke dingen erbij doen. Gewoon een gezellig uurtje, waarbij JIJ uiteraard niet mag ontbreken.

Wanneer en waar?

Na de carnavalsvakantie zal er op woensdagmiddag van 16.00 tot ongeveer 17.00 uur weer gestart worden met de kinderbijbelclub.
Locatie: pastorie van de Lambertuskerk, Markt 1 in Rosmalen
Papa en/of mama kan er gewoon bijblijven.

Kun je niet op woensdag, maar zou je het wel leuk vinden? We hebben al van meer kinderen gehoord dat ze op een andere dag wel zouden kunnen komen. Stuur een mailtje en laat weten wanneer het beter uitkomt.

Aanmelden?

Hoeft niet, maar is wel fijn om rekening mee te houden met drank en versnaperingen. Bellen kan naar Jos van de Ven 06-46792741 of e-mail naar jos@ez2xs.com. Graag tot ziens bij de kinderbijbelclub!

Vragen over dit onderwerp, Reageer dan hier