Marc Benninga (1974)
img

Wie ben ik?
Mijn naam is Marc Benninga (20 september 1974, Eindhoven). Gehuwd met Marion en met drie jonge kinderen zijn wij sinds 2006 woonachtig in Empel (Berenklauw). Na mijn studie bedrijfskunde heb ik voornamelijk gewerkt voor bedrijven die leveren aan de gezondheidszorg, momenteel als hoofd verkoop bij een dochterbedrijf van Mediq. Ik heb tot heden een aantal nevenactiviteiten gedaan zoals voorzitter van een marketingvereniging en bestuurslid bij Scouting Eindhoven. Ik was als kind actief in de kerk in Eindhoven, bijvoorbeeld bij speciale vieringen van de Maria-maanden en later als vrijwilliger voor het ziekenhuispastoraat.

Wat wilt u betekenen voor de parochie?
Na mijn spirituele herontdekking een aantal jaren geleden heb ik de Alpha-cursus gedaan. Een prachtige vorm om je geloof te verdiepen. Daarna wilde ik graag een actieve rol in de parochie. Ik ben blij dat ik sinds mei 2016 vanuit een bestuursfunctie een bijdrage kan leveren aan het opbouwwerk van de kerkgemeenschap zoals de ondersteuning van vrijwilligers (o.a. contactgroepen) en het uitwerken van een toekomstgericht vastgoedbeleid. Daarnaast hebben diaconie en oecumene ook mijn interesse en ga verder op zoek naar de juiste invulling hiervan de komende periode.

Mocht u vragen hebben, spreekt u mij dan vooral aan over uiteenlopende onderwerpen of neem contact op via secretarismaria@mariajohannes.nl

Ik zie het als een eer deel te nemen aan het bestuur van de H. Maria parochie en hoop u hierin te kunnen vertegenwoordigen. 

Vragen over dit onderwerp, Reageer dan hier