Kom naar de Eucharistische Aanbidding in de Sint-Jan
img
 
 
 
 
 
 
 
Deze week actueel
Geen afbeelding beschikbaar
Geen afbeelding beschikbaar
We zijn op weg naar Kerstmis. |En in deze Adventsperiode zijn er diverse activiteiten die ons tijdens die 'reis' kunnen inspireren. Zo zijn er diverse concerten en opent ook de kerststal van de Sint-Jan haar poorten.
Vaste Vieringen
Geen afbeelding beschikbaar
U vindt hier alle tijden van de vaste vieringen in de pastorale eenheid H. Maria en H. Johannes in 's-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel.
Katholiek leven
Geen afbeelding beschikbaar
Wilt u uw kind laten dopen? Of gaat u trouwen? Zoekt u informatie over een uitvaart? Lees hier meer over sacramenten en bijzondere vieringen binnen het katholiek leven.
Over de Sint-Jan
Geen afbeelding beschikbaar

De Sint-Jan, ofwel voluit de Kathedrale Basiliek van de H. Johannes Evangelist, is de thuiskerk van de bisschop maar ook parochiekerk en het thuis van de Zoete Moeder van 's-Hertogenbosch.

Op deze pagina vindt u als bezoeker of kerkganger de belangrijkste informatie over dit monumentale kerkgebouw.

Kerststal Sint-Jan gaat 12 december open
Vanaf dinsdag 12 december 10 uur is de kerststal van de Sint-Jan weer open. Voor het tweede jaar op rij heeft de Efteling de bouwers geadviseerd. Het resultaat is een stal waar je je ogen uitkijkt en waarvan je als het ware zelf onderdeel wordt als je er doorheen loopt. Het thema van dit jaar is Verbinden.
Zoeken