Voor en door U:
Actie Kerkbalans 2019
img
 
 
 
 
 
 
 
Deze week actueel
Geen afbeelding beschikbaar
Geen afbeelding beschikbaar
Deze weken staan in het teken van afscheid nemen en welkom heten. Plebaan Geertjan van Rossem en pastor Robert van Aken namen eind januari afscheid en zondag 10 februari vindt de installatie plaats van Vincent Blom tot nieuwe plebaan en pastoor.
Vaste Vieringen
Geen afbeelding beschikbaar
U vindt hier alle tijden van de vaste vieringen in de pastorale eenheid H. Maria en H. Johannes in 's-Hertogenbosch, Rosmalen en Empel.
Katholiek leven
Geen afbeelding beschikbaar
Wilt u uw kind laten dopen? Of gaat u trouwen? Zoekt u informatie over een uitvaart? Lees hier meer over sacramenten en bijzondere vieringen binnen het katholiek leven.
De Sint-Jan
Geen afbeelding beschikbaar

De Sint-Jan, ofwel voluit de Kathedrale Basiliek van de H. Johannes Evangelist, is de thuiskerk van de bisschop maar ook parochiekerk en het thuis van de Zoete Moeder van 's-Hertogenbosch.

Op deze pagina vindt u als bezoeker of kerkganger de belangrijkste informatie over dit monumentale kerkgebouw.

Uitnodiging installatie nieuwe plebaan en pastoor
Na een weekend waarin we vol dankbaarheid afscheid hebben genomen van plebaan Geertjan van Rossem en pastor Robert van Aken, staat op 10 februari om 11.00 uur in de Sint-Jan de installatie van Vincent Blom tot nieuwe plebaan en pastoor gepland. U bent allen van harte uitgenodigd.
Zoeken